Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

további oldalak:

otherpages

other pages:

magyar

English

Ezt a formát választó vendégeink egy hónapra elore elkészült étlapból választhatnak. Lehetoség van két leves és négy második fogás közül választani mely fittness és vegetáriánus ételt is tartalmaz .

Az étlap összeállításánál igyekszünk változatos ételeket választani, hogy aki egész hónapban ezt az étkezési formát választja, az is változatosan étkezhessen. El akarjuk érni, hogy a szerényebb jövedelmu és nyugdíjas vendégeink ne érezzenek hátrányt legalább a napi egyszeri melegétel fogyasztásban. Étrendünket az idényjelleg aktualitásainak figyelembe vételével készítjük. A menü rendszer nem jelentheti és a mi éttermünkben, nem is jelenti a korszerutlen, egészségtelen, ízetlen / olcsó / ételek fogyasztását. Vissza kívánjuk állítani menü rendszeru étkezés becsületét!

Munkatársaimmal törekszünk arra, hogy a vendégeink felmerülo igényeit messzemenokig teljesítsük. Lehetoség van a napi menü helyben fogyasztására éttermünkben (A DEBRECENI EGYETEM MUSZAKI  KAR, Db. Ótemeto 2-4. sz. alatt), valamint vállaljuk  eldobható csomagolásban a menü házhoz szállítását is.

Our services

loading...

© Ételhordó.hu