Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

további oldalak:

otherpages

további oldalak:

magyar

English

Kedves Tanárok, Diákok Vendégeink!

Kedves Diákok!

Az új tanévben szeretettel várjuk a gimnázium Csengő utcai menzáján, reméljük, hogy a kellemes környezet, a minőségi ételek és a már korábban megismert ízek miatt egyre többen választják menzai szolgáltatásunkat. Az étkezést  továbbra is a Debreceni Campus Kht. biztosítja.

Ebben a tanévben az első étkezési nap: 2019.09.09 Hétfő

  Egy levesből és kétféle másodikból lehet választani. Azoknak  a diákoknak, akik vegetáriánusok vagy cukorbetegek, lehetőségük van speciális menü fogyasztására, amit megtalálhatnak a www.etelhordo.hu honlapon. Az ebéd igénybevételéhez szükség van egy diákigazolványra, annak vonalkódjának beolvasása után, megkapják a választott menüt.

 Az ebédet megrendelni változatlanul az iskolában lehet, a menzafelelősnél. A megrendelőlapon jelezni kell, ha valaki vegetáriánus vagy natív cukormentes menüt szeretne kérni. 

Rendelés módosítása

A következő internetes oldalon lehet: http://www.etelhordo.hu/kossuth/hun/ Itt egy "felhasználói név", amelyhez az OM azonosító számot (11 jegyű szám, amely a diákigazolványon található) kell beírni. A menzai szolgáltatást már korábban igénybe vevők, a már meglévő jelszavukat használhatják, új vendégeink számára az első belépésnél a jelszó egységesen: kossuth . Ezt a jelszót az első belépést követően a "személyes adatok" fülön kell változtatni, itt módosíthatja a többi adatot is.  Meg kell adni egy e-mail címet, amire módosításról illetve a lemondásról kap egy visszaigazolást.

 Az alaprendelés mindenkinek - 1A típusú menü- amit módosítani lehet legkésőbb adott nap 9.00 óráig. Betegség vagy egyéb ok miatt ebédet lemondani (néhány napos lemondás) csak az interneten http://www.etelhordo.hu/kossuth/hun/ lehet még naponta 9.00 óráig.

Problema esetén  52 / 415-155 / 77773 illetve 30-955-83-83 telefonon Vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen tudunk segíteni. Az ebéd lemondása telefonon nem áll módunkban elfogadni!

Étkezés lemondása, újrarendelés (teljes hónap)

 

Az étkezések egész hónapra vagy végleg lemondani, esetleg újraigényelni csak az iskola menzafelelősénél lehet, egy az iskola honlapján található kitöltési formanyomtatvánnyal  (A szülői aláírás szükséges).  Lemondást vagy megrendelést megelőző hónap 20.-ig lehet leadni.

 

Lemondott ebéd elszámolás, visszafizetés

A Debreceni Egyetem Pénzügyi Osztálya arra a számlára fogja visszautalni a  lemondott ebéd értéket, amelyről a  befizetés történt. A visszautalás a Debreceni Egyetem Pénzügyi Osztályának döntése szerint a tanév végén történik egy összegben.

Kedves Megrendelőink!

Ha egy böngésző címsorában megjelenő, a "Nem biztonságos" kiírást látja, ajánlott

https protokoll használata, az alábbi módon:

https://www.etelhordo.hu/kossuth/hun/

Szolgáltatásaink

loading...

Debreceni Egyetem Műszaki kar Sebestyén Étterem

4028 Debrecen Ótemető u. 2-4

Nyitva tartás:

Hétfőtől – Péntekig: 11:30-tól 14:00-ig

Telefonszámaink:

52/415-155

Egyetemi belső mellék: 77773

Mobil: 30/955-8383

Debreceni Egyetem, Kossuth Lajos Gimnázium Büféje

Debreceni Egyetem, Műszaki Kar Büféje 

Debreceni Egyetem, Jogi Kar Büféje

Debreceni Egyetem, Informatikai Kar Büféje 

4029 Debrecen Csengő u. 4-6.

4028 Debrecen Ótemető u. 2-4.

4026 Debrecen Kassai út 26.

4026 Debrecen Kassai út 26.

© Ételhordó.hu