Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

további oldalak:

otherpages

további oldalak:

magyar

English

Kedves Tanárok, Diákok Vendégeink!

Kedves Diákok!

Az új tanévben szeretettel várjuk a gimnázium Csengő utcai menzáját, reméljük, hogy a kellemes környezet, a minőségi ételek és a már korábban megismert ízek miatt egyre többen választják menzai szolgáltatásunkat. Az étkezést Sebestyén László irányítása továbbra is a Debreceni Campus Kht. biztosítja.

Ebben a tanévben az első étkezési nap: 2019.09.09 Hétfő

 Egy választás egy levesből és kétféle második áll. Azok a diákok, akik vegetáriánusok vagy cukorbetegek, lehetőségük van speciális menü fogyasztására, amit megtalálhatnak a www.etelhordo.hu honlapon. A vendégek étkeztetése igénybevételéhez szükség van egy diákigazolványra, az étkezők megkapják az ételt és a vonalkód beolvasása után.

 Az ebédet megrendelni lehet változatlanul az iskolában lehet, a menzafelelősnél. A megrendelőlapon jelezni kell, ha valaki vegetáriánus vagy natív cukormentes menüt szeretne kérni, és azok a diákok akik még nem regisztrált vendégeinkhez az OM azonosítót és a diák-igazolvány számot kell megadni a regisztráció és a kiszolgálás miatt szükségesnek.

Rendelés módosítása

A következő internetes oldalon lehet: http://www.etelhordo.hu/kossuth/hun/ Itt egy "felhasználói név", amelyhez egy személyazonosító számot (11 jegyű szám, amely a diákigazolványon található) kell beírni. A menzai szolgáltatás már korábban igénybe veheti a már meglévő jelszavukat használhatja, új vendégeink számára az első belépésnél a jelszó egységesesen: kossuth . Ez a jelszót követően egy "adatmódosítás" fülön kell változtatni, itt módosíthatja a többi adatot. Ugyancsak itt kell első belépéskor elfogadni egy adatvédelmi szabályzatot vagy meg kell adni egy e-mail címet, amire módosítani kell és lemondásról kap egy visszaigazolást.

 Az alaprendelés mindenkinek - 1A típusú -lehet módosítani legkésőbb adott nap 9.00 óráig. Betegség vagy egyéb ok miatt ebédet lemondani (néhány napos lemondás) csak az interneten http://www.etelhordo.hu/kossuth/hun/ lehet még naponta 9.00 óráig.

Problema esetén  52 / 415-155 / 77773 illetve 30-955-83-83 telefonon Vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen tudunk segíteni. Az ebéd lemondása telefonon nem áll módunkban elfogadni!

Étkezés lemondása, újrarendelés (teljes hónap)

 

Az étkezések egész hónapra Vagy végleg lemondanak, esetleg újraigényelni szerint csak egy iskola menzafelelősénél Lehel Egy iskola honlapján található kitöltési formanyomtatvány kitöltése (A szülői aláírás szükséges). Határidő: lemondás vagy megrendelést megelőző hónap 20-a.

 

Lemondott ebéd elszámolás, visszafizetés

A Debreceni Egyetem Pénzügyi Osztálya az a számlára visszautalni egy lemondott ebéd értéket, amelyre a napi fizetés történt. A visszautalás a Debreceni Egyetem Pénzügyi Osztályának döntése szerint egy tanév végén történik.

Kedves Megrendelőink!

Ha egy böngésző címsorában megjelenő, a "Nem biztonságos" kiírás látja, ajánlott

https protokoll használata, az alábbi módon:

https://www.etelhordo.hu/kossuth/hun/

Szolgáltatásaink

loading...

Debreceni Egyetem Műszaki kar Sebestyén Étterem

4028 Debrecen Ótemető u. 2-4

Nyitva tartás:

Hétfőtől – Péntekig: 11:30-tól 14:00-ig

Telefonszámaink:

52/415-155

Egyetemi belső mellék: 77773

Mobil: 30/955-8383

Debreceni Egyetem, Kossuth Lajos Gimnázium Büféje

Debreceni Egyetem, Műszaki Kar Büféje 

Debreceni Egyetem, Jogi Kar Büféje

Debreceni Egyetem, Informatikai Kar Büféje 

4029 Debrecen Csengő u. 4-6.

4028 Debrecen Ótemető u. 2-4.

4026 Debrecen Kassai út 26.

4026 Debrecen Kassai út 26.

© Ételhordó.hu