Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

további oldalak:

otherpages

további oldalak:

magyar

English

 

KEDVES DIÁKOK!

SZERETNÉNK FELHÍVNI A GIMNÁZIUM ÉTTERMÉBEN ÉTKEZŐK FIGYELMÉT ,HOGY AZ EBÉD KIADÁSÁNAK  FELTÉTELE  A DIÁK IGAZOLVÁNY  BEOLVASÁSA A RENDSZERBE.                                                                                                                                                                                                                                                              A DIÁK IGAZOLVÁNY ELVESZTÉSE ESTÉN AZ ÁTMENETI IDŐRE BIZTOSÍTUNK MINDENKINEK MÁR AZ ÉTTEREMBEN AZONNAL ÁTVEHETŐ „SEBESTYÉN KÁRTYÁT” AMIVEL  UGYAN ÚGY EBÉDELHET MINT A DIÁK IGAZOLVÁNNYAL. HA VALAKI OTTHON FELEJTI IGAZOLVÁNYÁT ANNAK KOLLÉGÁINK A HELYSZÍNEN ADATEGYEZTETÉS /JOGOSULTSÁG,RENDELT MENÜ /UTÁN  TUDJÁK KIADNI AZ EBÉDET DE EZT A GYORSABB KISZOLGÁLÁS ÉRDEKÉBEN CSAK A NAGYOBB SOR KISZOLGÁLÁSA UTÁN VAN LEHETŐSÉGÜK MEGTENNI. MÁS DIÁK EBÉDJÉNEK ÁTVÉTELE BEMONDÁS ALAPJÁN NEM LEHETSÉGES!

MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK 

Kedves Tanárok, Diákok Vendégeink!

Kedves Diákok!

Az új tanévben is szeretettel vár mindenkit a gimnázium Csengő utcai menzája, reméljük, hogy a kellemes környezet, a minőségi ételek és a már korábban megismert ízek miatt egyre többen választják menzai szolgáltatásunkat. Az étkezést Sebestyén László irányításával továbbra is a Debreceni Campus Kht. biztosítja.

Ebben a tanévben az első étkezési nap: 2018.09.10 Hétfő

 A választék egy levesből és kétféle másodikból áll. Azoknak a diákoknak, akik vegetáriánusok vagy cukorbetegek, lehetőségük van speciális menü fogyasztására, amit megtalálhatnak a www.etelhordo.hu honlapon. A menzai étkeztetés igénybevételéhez diákigazolvány szükséges, az itt étkezők egy vonalkód beolvasása után kapják meg az ételt.

 Az ebédet megrendelni változatlanul az iskolában lehet ,a menzafelelősnél . A megrendelőlapon jelezni kell, ha valaki vegetáriánus vagy natív cukormentes menüt szeretne kérni,illetve azok a diákok akik még nem regisztrált vendégeink   OM azonosítót és diák igazolvány számot is meg kell adni ezek a regisztráció és a kiszolgálás miatt szükségesek.

Rendelés módosítása

Rendelést módosítani a következő internetes oldalon lehet: http://www.etelhordo.hu/kossuth/hun/ itt a „felhasználói név (azonosító)”-hoz a tanulói azonosító számot OM azonosítót (11 jegyű szám, ami a diákigazolványon is megtalálható) kell beírni. A menzai szolgáltatást már korábban igénybe vevők a már meglévő jelszavukat használhatják, új vendégeink számára az első belépésnél a jelszó egységesen: kossuth. Ezt a jelszót belépés után az „adatmódosítás” fülön meg kell változtatni, itt van lehetőség az egyéb adatok megváltoztatására is. Ugyancsak itt kell első belépéskor elfogadni az adatvédelmi szabályzatot illetve meg kell adni egy email címet amire a változtatásokról és lemondásokról megkapják a visszaigazolást.

 Az alaprendelése mindenkinek – 1A típusú –lehet módosítani legkésőbb adott nap 9.00 óráig. Betegség vagy egyéb ok miatt ebédet lemondani (néhány napos lemondás) csak az interneten http://www.etelhordo.hu/kossuth/hun/ lehet szintén adott nap 9.00 óráig.

Probléma esetén  52/415-155 / 77773 illetve 30-955-83-83 telefonon vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen tudunk segíteni. Az ebéd lemondását telefonon nem áll módunkban elfogadni!

Étkezés lemondása, újrarendelése (teljes hónap)

 

Az étkezést egész hónapra vagy végleg lemondani, esetleg újraigényelni csak az iskola menzafelelősénél lehet az iskola honlapján is megtalálható formanyomtatvány kitöltésével (szülői aláírás szükséges). Határidő: a lemondást vagy megrendelést megelőző hónap 20-a.

 

A lemondott ebéd elszámolása, visszafizetés

A Debreceni Egyetem Pénzügyi Osztálya arra a számlára fogja visszautalni a lemondott ebéd ellenértékét, amelyikről az ebéd befizetése történt. A visszautalás a Debreceni Egyetem Pénzügyi Osztályának döntése értelmében a tanév végén történik.

Kedves Megrendelőink!

Amennyiben  a böngésző címsorában megjelenő „Nem biztonságos” kiírás látja, akkor javasolt a

https protokoll használata, az alábbi módon:

https://www.etelhordo.hu/kossuth/hun/

Szolgáltatásaink

loading...

Debreceni Egyetem Műszaki kar Sebestyén Étterem

4028 Debrecen Ótemető u. 2-4

Nyitva tartás:

Hétfőtől – Péntekig: 11:30-tól 14:00-ig

Telefonszámaink:

52/415-155

Egyetemi belső mellék: 77773

Mobil: 30/955-8383

Debreceni Egyetem, Kossuth Lajos Gimnázium Büféje

Debreceni Egyetem, Műszaki Kar Büféje 

Debreceni Egyetem, Jogi Kar Büféje

Debreceni Egyetem, Informatikai Kar Büféje 

4029 Debrecen Csengő u. 4-6.

4028 Debrecen Ótemető u. 2-4.

4026 Debrecen Kassai út 26.

4026 Debrecen Kassai út 26.

© Ételhordó.hu